Nurmilo Oy - Takuukumppani parhaaseen lopputulokseen

Nurmilo Oy on vuonna 1948 perustettu perheyritys.

Yrityksen perustaja, Vieno Nurmilo, osti konepajan vuonna 1948. Muoviteollisuuden kysynnän noustessa 1960-luvulla, yritys alkoi erikoistua venemoottoreista muottivalmistukseen. Ammattitaidon karttuessa liiketoiminta laajentui työkaluihin, ja 1970-luvun alussa Nurmilo hankki ensimmäisen kopiojyrsinkoneen. Vuosikymmen kerrallaan yrityksen konekanta on laajentunut ja teknologia kehittynyt vastaamaan nykypäivän vaatimuksia. Nyt perinteisen yrityksen moderni konekanta sisältää muun muassa kaksi 5-akselista konetta ja vaativampienkin materiaalien, kuten Inconelin, koneistus onnistuu laadukkaasti.

Nurmilo Oy panostaa toiminnassaan tiiviiseen asiakasyhteistyöhön ja onnistuneeseen asiakaskokemukseen, johon kuuluu työvälineiden korkean laadun sekä toimivuuden takaaminen.

panu ja mari nurmilo

”Perheyrityksemme arvostaa asiakaslähtöistä toimintatapaa ja tarjoamme asiakkaillemme alan ensiluokkaista, kestävää laatua. Kestävä yhteistyö asiakkaidemme kanssa on tärkeää ja antoisaa – kumppanuus tuo etuja molemmille osapuolille.”

_________________

- Panu ja Mari Nurmilo