Nurmilo Oy - Takuukumppani parhaaseen lopputulokseen

Porin Metallisorvaamo Nurmilo Oy on vuonna 1948 perustettu metallisorvaamo. Valmistamme ensisijaisesti muotteja ja työkaluja teollisuuskäyttöön. Perheyrityksemme arvostaa asiakaslähtöistä toimintatapaa ja tarjoamme asiakkaillemme alan ensiluokkaista, kestävää laatua.

Luotettava toimitus, hyvä reagointikyky ja tarkkuus ovat tärkeimpiä yrityksemme arvoja. Meillä on 40 vuoden kokemus muovimuottien valmistamisesta ja yli puolen vuosisadan tuoma ammattitaito tuotevalmistuksessa. Vaativien työkalujen valmistuksessa tai isoissa projekteissa hyödynnämme hyviä alihankintasuhteitamme oman ammattitaitomme lisäksi. Erityisosaamisenamme on 3D-muodot suunnittelussa ja valmistuksessa.

Laadukkaan ja nykyaikaisen konekantamme lisäksi henkilökuntamme vankka kokemus tukee toimintakokonaisuutta. Lisäksi palveluihimme kuuluu työkalujen ja muottien huolto.

Sorvaamon perustaja, Vieno Nurmilo, osti konepajan vuonna 1948. Yrityksen erikoistuminen venemoottoreista muottivalmistukseen oli vastaus muoviteollisuuden kysyntään 60-luvulla. Ammattitaidon karttuessa liiketoiminta laajentui työkaluihin ja 70-luvun alussa Nurmilo hankki ensimmäisen kopiojyrsinkoneen, sen jälkeen yrityksen konekanta on laajentunut vastaamaan nykypäivän vaatimuksia.