Moderni konekanta

Tarjoamme ratkaisut entistä kookkaampien ja monimutkaisempien työvälineiden valmistamiseen sekä mittaamiseen.

Nurmilo Oy:n nykyaikainen konekanta sekä teollisuustuotteiden valmistukseen erikoistunut teknologia takaavat laadukkaat komponentit erittäin vaativiinkin kohteisiin. Osaava henkilöstömme varmistaa tuotantoaikatauluissa pysymisen tarkkuudesta ja laadusta tinkimättä.

metallisorvaamo nurmilo DMC
metallisorvaamo nurmilo Mikron Mill

Käyttämämme ohjelmistot

Solidworks

SolidWorks 3D-mallinnusohjelmisto on kehitetty mekaniikkasuunnittelun ja muotoilun tarpeisiin. Ohjelmisto käsittää osa-, pinta- ja kokoonpanomallinnuksen sekä ohutlevytoiminnot.

Powermill

3D CAM -ohjelmisto maksimoi työstökoneemme suorituskyvyn. PowerMILL on suomenkielinen, tehokas ja helppokäyttöinen 3D CAM - ohjelmisto monimutkaisten muotojen työstöä varten.

HYPERMILL®

HyperMILL® on joustava CAM-ratkaisu 3D-muottien käsittelyyn ja 5-akseliseen jyrsintään. HyperMILL®:in avulla jyrsinnät voidaan ohjelmoida täydellisesti. Ohjelmiston erityisominaisuudet ja tehokkaat automaatioratkaisut takaavat tuotannon turvallisuuden ja luotettavuuden.

PepsWire

PepsWire lankasaha CAM-ohjelmisto varmistaa lankasahattavien kappaleiden ongelmattoman tuotannon. Ohjelma tuottaa koneellemme oikeat teknologiat työstötapahtumalle käytettävän langan mukaan.

WinCAM

WinCAM sorviohjelmistolla ohjelmoidaan 2-akselisessa sorvauksessa tarvittavat työstötavat.